In ultimii doi ani, boss-ul giulestean a atras la club mai multi oameni cu bani, carora le-a promis "felii" mai mici sau mai mari din Rapid, insa acestia au parasit clubul la scurt timp, cu buzunarele mai goale. Taher este doar ultimul pe aceasta lista.

Primul a fost Jean Valvis , patronul firmei "La Dorna", care a trait o primavara frumoasa cu Rapid in Cupa UEFA in 2006, visandu-se actionar la un club de top, pentru a se trezi, peste doar cateva luni, dat afara la propriu din Adunarea Generala. Platise un milion de euro, iar Copos a propus o marire de capital care l-a lasat pe greco-elvetian cu doar 0,0098% din Rapid!

Cam tot in aceeasi perioada, din club au plecat, cu mai putin scandal decat Valvis, si alti oameni importanti de afaceri, care se alaturasera Rapidului din acelasi motiv ca si Valvis. Dan Ostahie, patronul Altex, a varsat aproape doua milioane de euro in Giulesti si nu s-a ales cu mai nimic. Gurile rele spun ca n-a facut scandal, fiindca pana la urma a castigat ceva, Mircea Lucescu ajutandu-l sa patrunda pe piata ucraineana.

Pe aceeasi lista se inscrie si Constantin Tampiza, reprezentantul LukOil in Romania. Practic, in anul respectiv, Rapidul a trait din banii virati de cei de mai sus, insa cea mai mare parte a investitiilor acestora au intrat in buzunarele lui Copos, care si-a recuperat astfel sumele investite anterior sub forma de imprumut in club.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.