Universitatea nu mai vrea sa fie in topul celor mai tinere echipe din Europa, dar si-a propus sa prinda Cupa UEFA cu jucatori trecuti de prima tinerete.

Pana mai ieri, oficialii “Stiintei” se mandreau ca au cea mai tanara echipa din Europa dupa OFK Belgrad. Din acest retur “recordul” nu va mai fi de actualitate, aducerea unor jucatori precum Merlier (29 de ani), Njock (28 de ani), Tanasa (28 de ani) sau Soava (30 de ani) stricand media de varsta a echipei din Banie. Toate aceste mutari au o explicatie, prinderea unui loc de cupele europene, obiectivul fixat in acest an pentru trupa lui Nicolo Napoli.

“Daca folosim numai tineri, facem performanta la pastele cailor!” este noua teorie a finantatorului Mititelu, care la un moment dat visa doar la jucatori tineri, de maximum 23 de ani.
In aceste conditii, tineri precum Gogosoiu, Craciun, Ologu sau M.

Costea vor avea o concurenta si mai puternica, benefica pentru niste viitori fotbalisti. In acelasi timp vor avea insa mai putine sanse pentru a demonstra ca pot face fata exigentelor “Stiintei”. Aducerea celor patru a facut deja doua “victime”, Firtulescu si Busu, care, desi sperau sa confirme in acest retur, au fost anuntati ca li se cauta echipa pentru a fi imprumutati. “Busu si Firtulescu sunt doi jucatori de mare perspectiva. Ei trebuie sa joace. Suntem dispusi sa-i imprumutam, pentru ca in acest moment la Craiova sunt alti jucatori pe post inaintea lor. Cei doi pot evolua fara probleme si la echipe din Liga I de la locul opt in jos”, a anuntat Mititelu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.