Fostul capitan stelist Mirel Radoi a fost prezentat oficial duminica de noua sa echipa, Al-Hilal, unde va purta tricolul cu numarul 8, informeaza site-ul oficial al formatiei arabe.

"Sunt bucuros ca voi juca la o echipa mare, precum Al Hilal. Stiu ca nu imi va fi usor, insa sunt un fotbalist profesionist si ma voi adapta. Le multumesc celor care au avut incredere sa ma transfere si nu doresc sa spun mai multe despre mine acum, prefer sa o fac pe teren", a declarat Mirel Radoi, citat site-ului oficial al echipei arabe.

Alaturi de Radoi s-a aflat la prezentarea oficiala si antrenorul Cosmin Olaroiu, care a declarat referitor la transferul elevului sau: "Nu-mi place sa vorbesc foarte mult despre jucatori, insa vreau sa confirm ca Mirel are calitati pe care eu le cunosc foarte bine. Este inimos si loial si din acest motiv am tinut ca el sa vina la noi".
Tot in cursul zilei de duminica, Radoi a sustinut si primul antrenament alaturi de noii sai coechipieri.
Fostul capitan al Stelei, Mirel Radoi, a ajuns in noaptea de sambata spre duminica pe aeroportul din Riad, iar fanii echipei arabe i-au facut o primire calduroasa la sosire.

Mirel Radoi a jucat la Steaua din 2000, iar in ultimii ani a fost capitanul echipei. Potrivit declaratiilor oficialilor ros-albastri, Al-Hilal va plati pentru fotbalistul de 28 de ani suma de 6 milioane de euro. Transferul lui Mirel Radoi a fost oficializat joi, atunci cand Gigi Becali a declarat ca fostul capitan al ros-albastrilor va primi un salariu de 1,4 milioane de euro in fiecare dintre cei trei ani petrecuti la formatia din Arabia Saudita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.