Patronul rus al formatiei engleze Chelsea Londra, Roman Abramovici, este dispus sa vanda clubul unor oameni de afaceri arabi in cazul in care obtine suma pe care o vrea, dar oficialii echipei au negat informatiile, noteaza NewsIn

Oamenii de afaceri arabi controleaza mai multe cluburi britanice, iar seicul Mansour vrea sa faca din Manchester City cel mai puternic club din Europa. "Reprezentantii lui Abramovici au fost in Orient pentru a se interesa in legatura cu anumite oferte", a afirmat o sursa pentru publicatia engleza.

Chelsea Londra a anuntat in cursul zile de sambata ca patronul echipei este in continuare dispus sa investeasca si nu se gandeste la vanzarea clubului, asa cum s-a speculat in ultimul timp. Abramovici a cumparat gruparea londoneza in 2003, pentru 60 de milioane de lire sterline, la care s-au adaugat si datorii de 80 de milioane de lire, iar de atunci a mai investit 500 de milioane de lire sterline.

Suma pe care Abramovici vrea sa o obtina in schimbul lui Chelsea este de cel putin 800 de milioane de lire sterline, chiar daca Mansour a devenit patronul lui City pentru mai putin de 200 de milioane. Potrivit unor statistici, Abramovici a pierdut din cauza crizei financiare aproape 3 miliarde de lire sterline din averea de 11,7 miliarde.

Rusul a asistat sambata la meciul lui Chelsea cu Stoke, dar a parasit stadionul cu 15 minute inainte de final, cand echipa sa era condusa cu 0-1, si astfel nu a putut vedea victoria echipei sale, care s-a impus in cele din urma cu 2-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.