Fostul capitan al Stelei, Mirel Radoi, a ajuns in noaptea de sambata spre duminica pe aeroportul din Riad, iar fanii echipei arabe sunt fericiti ca transferul s-a efectuat, deoarece il considera pe Radoi o vedeta a fotbalului european

Radoi a sosit dupa ora doua noaptea pe aeroport, cu o cursa a companiei Turkish Airlines, fiind asteptat de mai multi oficiali ai echipei si de suporteri. Fostul stelist s-a fotografiat cu fanii si apoi a plecat, urmand ca in cursul zilei de duminica sa efectueze vizita medicala si sa fie prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa, relateaza Newsin.

Fundasul roman a adresat si un mesaj in araba fanilor lui Al-Hilal. "Sunt entuziasmat ca am ajuns la Al-Hilal, de abia astept sa joc la aceasta mare echipa, la care vreau sa castig cat mai multe trofee", a fost prima declaratie a lui Radoi.

Proprietarul clubului antrenat de Cosmin Olaroiu, printul Abdulrahman bin Musaid, s-a declarat multumit ca a reusit sa perfecteze transferul lui Radoi si a precizat ca jucatorul roman va avea nevoie de o perioada de acomodare pana cand va putea sa fie folosit intr-un meci.

Sute de fani ai lui Al-Hilal au comentat transferul pe forumul echipei si i-au multumit lui Allah pentru aducerea lui Radoi, caruia i-au dorit "cat mai multa sanatate".

Mirel Radoi a jucat la Steaua din 2000, iar in ultimii ani a fost capitanul echipei. Conform declaratiilor oficialilor ros-albastri, Al-Hilal va plati pentru fotbalistul de 28 de ani suma de 6 milioane de euro. Transferul lui Mirel Radoi a fost oficializat joi, atunci cand Gigi Becali a declarat ca fostul capitan al ros-albastrilor va primi un salariu de 1,4 milioane de euro in fiecare dintre cei trei ani petrecuti la formatia din Arabia Saudita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.