Mijlocasul Unirii Urziceni, Bogdan Mara, a declarat, sambata, ca nu doreste sa paraseasca echipa ialomiteana, si nu intelege decizia conducerii de a renunta la serviciile sale, deoarece contractul sau nu este unul exagerat pentru Liga I, transmite NewsIn

"Nu imi doresc sa plec de la Urziceni. Am fost anuntat sa-mi caut echipa, insa nu stiu din ce motiv. Salariul meu nu este atat de mare cum se vorbeste, iar suma de 300.000 de euro pe an, asa cum se zvoneste, nu este reala. Regret aceasta decizie a conducerii, pentru ca am si eu un merit pentru locul unde a ajuns echipa", a spus Bogdan Mara.

Mijlocasul spera ca alaturi de Unirea sa castige un trofeu si nu isi explica decizia conducerii: "Imi doream sa raman pana in vara si speram macar sa castigam un trofeu, pentru ca aveam un culoar bun. Antrenorul spune ca ma doreste in continuare si nu gasesc nicio explicatie pentru aceasta decizie. Am fost anuntat ca pot pleca liber de contract, iar in conditiile in care nu o sa-mi gasesc echipa, voi ramane", a spus Mara, care a completat ca are oferte de transfer din Rusia, Ucraina, Grecia, Austria si Serie B din Italia.

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat vineri ca mijlocasul Bogdan Mara este liber sa plece in aceasta iarna de la echipa ialomiteana, pe adresa lui sosind mai multe oferte din spatiul ex-sovitic.

Oficialul a mai precizat ca plecarea lui Mara face parte dintr-o strategie a clubului ialomitean, care le va permite jucatorilor cu salarii mari sa poata pleca la alte echipe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.