Atacantul lui AC Milan, Ronaldinho, nu va putea evolua in urmatoarele trei meciuri din editia viitoare a Cupei Italiei, dupa ce in jocul cu Lazio, contand pentru optimile de finala ale competitiei, si-a lovit intentionat un adversar, informeaza NewsIn.

Comisia de Disciplina l-a sanctionat pe internationalul brazilian in varsta de 28 de ani pe baza unor secvente inregistrate de camerele TV. Imaginile au aratat cum Ronaldinho, care nu a fost eliminat in meciul respectiv, l-a lovit, fara minge, pe aparatorul lazialilor David Rozehnal.

AC Milan a ratat calificarea in sferturile de finala ale Cupei Italiei dupa ce a fost invinsa de formatia la care evolueaza si internationalul roman Stefan Radu, Lazio Roma, scor 1-2, intr-un meci care a avut loc la data de 3 decembrie, pe San Siro.

Astfel, suspendarea lui Ronaldinho va intra in vigoare abia in editia viitoare a competitiei, pe care gruparea rossonera a castigat-o ultima data in 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.