Mijlocasul Stelei, Banel Nicolita, a declarat vineri ca plecarea lui Mirel Radoi la Al-Hilal va lasa un gol in formatia pregatita de Marius Lacatus, insa a spus ca se bucura pentru transferul sau si ii ureaza mult succes, informeaza NewsIn

"Mirel a fost si va ramane cel mai bun jucator al Stelei, iar in cei aproape noua ani cat a jucat aici el a dat totul pe teren si a dovedit ca merita sa fie capitanul si liderul echipei. Tot ce a facut a fost pentru formatie, iar despartirea de el a fost un moment greu. Viata de fotbalist e scurta si fiecare ajunge la o varsta cand se gandeste la familie si viitor. A fost cel mai puternic dintre noi si a dat totul pentru Steaua, e un jucator special", a declarat Banel Nicolita in cantonamentul echipei de la Oliva Nova (Spania).

Mijlocasul Stelei a mai spus ca se bucura pentru Radoi si ii ureaza sa aiba mult succes la noua sa echipa, precizand ca a avut foarte multe de invatat de la capitanul ros-albastrilor. "Pe mine m-a ajutat enorm cand am venit in Ghencea. A incercat mereu sa ne dea incredere si doar prin prezenta lui ne determina sa jucam mai bine. Cand vezi un jucator care baga capul in gheata adversarului si se da cu capul si de bara, nu poti sa stai deoparte, dai totul sa ajuti echipa. Ne va fi greu, pentru ca am pierdut capitanul, dar vom incerca sa trecem peste asta", a conchis Nicolita.

Mirel Radoi a plecat vineri din cantonamentul Stelei de la Oliva Nova spre Bucuresti, unde va trebui sa primeasca viza de Arabia Saudita, pentru a ajunge la noua sa formatie, Al-Hilal. Inainte sa plece, fostul capitan din Ghencea s-a oprit la terenul de antrenament al fostilor sai colegi pentru a-si lua ramas bun, dar si pentru a-si lua ghetele. Mirel Radoi a fost emotionat, el parasind terenul de antrenament cu ochii in lacrimi.

Mirel Radoi a semnat un contract valabil pe trei ani cu formatia araba Al-Hilal, la care antrenor este Cosmin Olaroiu. Conform declaratiilor patronul Gigi Becali, Steaua va incasa 6 milioane de euro plus TVA in urma transferului, iar jucatorul va avea un salariu stagional de 1.400.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.