Fostul atacant al Stelei si al lui Dinamo, Daniel Oprita, sustine in aceste zile probe de joc la formatia elvetiana de prima liga FC Aarau, acolo unde ar putea fi coleg cu un alt jucator roman, Cristian Ianu, informeaza NewsIN

Oprita a fost titular in partida amicala pe care FC Aarau a castigat-o joi in deplasare, scor 2-1, in fata celor de la FC Thun.

Folosit pe intreaga durata a primei reprize, acesta a ratat o mare oportunitate pe finalul primei reprize, atunci cand a ramas singur cu portarul advers, fiind oprit in ultimul moment. Daniel Oprita a facut cuplu in atac in acest meci cu celalalt roman din lot, Cristian Ianu, ambii fiind inlocuiti la pauza.

Fostul jucator al Stelei este liber de contract in acest moment dupa ce si-a reziliat intelegerea cu formatia spaniola Deportivo Lorca, iar in urma cu cateva luni a fost aproape de un transfer la Universitatea Cluj.
FC Aarau ocupa locul 5 dupa 17 meciuri disputate in campionatul Elvetiei, cu 21 de goluri marcate, dintre care 6 ii apartin lui Cristian Ianu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.