Tripla campioana olimpica de la Seul preda gimnastica copiilor americani. Daniela s-a maritat, in 2003, cu Scott Harper, manager la o companie de alimente, si au impreuna doi copii, Jadan (5 ani) si Ava (4 ani).

Va mai aduceti aminte de Daniela Silivas? Da, gimnasta. Tripla campioana olimpica de la Seul (1988).
Dupa ce a renuntat la sportul de performanta, Daniela s-a stabilit in Atlanta (America), in 1990. S-a maritat cu Scott Harper si a facut doi copii (Jadan si Ava).

In prezent, fosta campioana se ocupa cu antrenarea mai multor grupe de copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.

"Fetitele vin aduse de parinti pentru ca vor sa invete cat mai multe elemente acrobatice, care le vor ajuta mai tarziu sa intre in echipa de majorete ale scolilor si colegiilor.

Este o batalie enorma sa devii majoreta in America, iar acest lucru este vazut foarte bine de catre cei din jur”, spune Daniela.

Ea recunoaste ca activitatea pe care o presteaza nu are nicio legatura cu performanta. "Am ales sa fac acest lucru pentru a avea timp cat mai mult sa stau cu familia mea."


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.