"Decarul" Cataniei a fost titularizat de antrenorul Walter Zenga in meciul din Cupa Italiei cu Juventus, din deplasare, scor 0-3, la care a purtat si banderola de capitan. Nicolae Dica a jucat pana in minutul 76, cand a fost inlocuit de Sabato, si a dezamagit inca o data, fiind criticat de presa italiana.
"Goal.com" a scris ca Dica este in continuare un obiect misterios, dupa prestatia romanului din partida pe care Catania a pierdut-o miercuri, in deplasare, scor 0-3 cu Juventus, in optimile de finala ale Cupei Italiei. "Dica este in continuare un obiect misterios.

Asteptarile erau altele. Nici in meciul cu Juventus nu a convins, ne-a aratat ca face multa economie in teren", a scris "Goal.com", care l-a notat cu 5 pe Dica. "Siciliatoday.net" l-a notat cu 4 pe Dica: "Se vede ca stie sa jongleze cu balonul, dar asta nu este de ajuns. In fotbal, daca nu pui suflet, nu poti ajunge la un nivel inalt".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.