Steaua pare sa dea lovitura dupa lovitura pe piata transferurilor, fiind foarte aproape de a vinde un al doilea jucator pe bani buni, care sa ajute clubul sa scape din situatia mai putin fericita prin care trece patronul Gigi Becali, din cauza crizei mondiale. Dupa ce a anuntat ca plecarea lui Mirel Radoi la Al-Hilal este perfectata, trecerea fostului capitan al Stelei in Arabia Saudita costand gruparea antrenata de Olaroiu 6 milioane de euro, Becali este pe cale sa lase un alt jucator cu vechime in Ghencea sa plece.

Unul dintre acestia este Banel Nicolita, iar celalalt, foarte probabil, este Dorin Goian. Cum deja a plecat un fundas central, Radoi, e greu de crezut ca Gigi Becali i-ar mai da drumul si lui Goian. In cazul lui Banel, lucrurile stau altfel, insa.

Mijlocasul dreapta al nationalei este dorit insistent de catre Dinamo Moscova, formatie care deja a inaintat o oferta de transfer pentru roman, in valoare de aproximativ 3 milioane de euro.

Rusii au fost si la partida dintre Steaua si Lyon, din cadrul Ligii Cam­pionilor, si acolo au discutat pentru prima data cu Gigi Becali, numai ca acesta a cerut o suma destul de mare pentru jucatorul sau, in jur de 4 milioane de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.