Internationalul roman Mirel Radoi a declarat, joi, ca este bucuros pentru transferul sau la Al-Hilal, deoarece nu mai avea rabdare sa astepte o alta oferta din strainatate, intrucat mai are "4-5 ani de jucat" si e timpul sa se gandeasca si la viitorul familiei sale.

"Sunt bucuros ca am reusit sa ma transfer, nu am plecat asa usor, dar acum voi incerca sa fac tot ce e mai bun pentru noua mea echipa. Nu mi-e teama de ce va fi acolo, nici la Steaua nu m-am crezut un lider, cand intru pe teren, dau tot ce e mai bun. A contat si faptul ca Olaroiu e acolo, dar m-am gandit ca nu pot astepta la infinit o oferta din Europa si sa risipesc acesti 4-5 ani pe care ii mai am de jucat. Au trecut opt ani cat am jucat de plaecere, acum a venit momentul sa ma gandesc si la viitor", a spus Radoi in cadrul ultimei conferinte de presa ca jucator al Stelei.

Acesta a dezvaluit ca a semnat contractul cu cei de la Al-Hilal in timp ce se recupera la jacuzzi: "Am fost sigur de transfer acum cateva minute cand am semnat contractul si eram in jacuzzi. S-a mai vorbit de cateva ori ca plec, dar nu s-a intamplat. Si dupa discutia cu Mourinho, credeam ca ma voi transfera la Inter, dar nu a fost asa. Pana la urma e bine ca am ajuns la Al-Hilal".

Mirel Radoi a vorbit si despre cel mai mare regret al sau in perioada petrecuta la Steaua. "Am un singur regret, ca am ratat sa jucam finala Cupei UEFA, desi am avut sansa. In rest, plec cu inima impacata, chiar daca imi mai doream un campionat cu Steaua. Totusi ma consider un fotbalist implinit, cel putin pentru campionatul romanesc", a mai afirmat fundasul in varsta de 28 de ani.

Internationalul spera ca selectionerul sa il convoace in continuare la echipa nationala chiar daca in urmatorii trei ani va evolua intr-un campionat considerat "exotic". "Vom vedea cu timpul daca voi mai fi chemat la nationala. Ma voi pregati la fel si voi incerca sa joc la fel de bine. Daca ma vor convoca la nationala, ar fi foarte bine", a conchis acesta.

Presedintele Valeriu Argaseala i-a urat lui Radoi ca spre finalul carierei sa se intoarca la Steaua, asa cum a facut si Marius Lacatus. "Transferul lui Radoi nu a fost niciodata pus sub semnul indoielii. Asa cum Mirel a ajuns la Steaua si a plecat de la Steaua este un model pentru cei care vor veni in Ghencea. Acelasi lucru ii doresc si lui Mirel, sa revina la noi asa cum a facut-o si Marius Lacatus, dupa ce initial plecase in strainatate. Spre final, sper sa se intoarca la Steaua", a opinat si Argaseala.

Mirel Radoi va parasi vineri dimineata cantonamentul Stelei de la Oliva Nova si va ajunge in Romania, iar sambata se va deplasa la Ryadh pentru a efectua vizita medicala la noua sa echipa si pentru a se alatura lotului pregatit de Cosmin Olaroiu. Gigi Becali a anuntat ca Radoi va avea in Arabia saudita un salariu de 100.000 de euro pe luna, iar la instalare, va primi 200.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.