Atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney, a suferit o intindere la muschii aductori ai coapsei drepte in meciul pe care echipa sa l-a castigat miercuri in fata lui Wigan Athletic, scor 1-0, si va fi nevoit sa stea departe de gazon cel putin 20 de zile, informeaza NewsIn

"Intr-adevar, este vorba de o leziune la aductori. Wayne va fi indisponibil in jur de trei saptamani, speram sa nu lipseasca mai mult de atat", a spus managerul campioanei Europei, Sir Alex Ferguson.

Atacantul in varsta de 23 de ani, autorul singurului gol in victoria pe care Manchester a obtinut-o miercuri, pe teren propriu, in fata lui Wigan Athletic, scor 1-0, s-a accidentat in minutul 5 al intalnirii, si a fost inlocuit cu argentinianul Carlos Tevez.

Rooney va rata astfel meciurile cu Derby Conty si Tottenham din Cupa Ligii, respectiv Cupa Angliei, precum si partidele din campionat cu Bolton, West Bromwich, Everton si West Ham.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.