Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca are incredere ca mijlocasul senegalez Ousmane N'Doye va fi un jucator disciplinat, in ciuda renumelui sau, deoarece a venit la formatia din Stefan cel Mare pentru a face performanta

"Nu ma tem ca N'Doye va avea probleme de indisciplina, a venit pentru performanta aici. Mie mi-a zis ca ajunge la 8 la Bucuresti, asa a fost. La mine a fost totul in regula. Am vorbit cu multi si toti mi-au dat referinte bune despre el. E un fotbalist valoros in care imi pun mari sperante. Acum depinde si de antrenor cum se intelege cu el. Azi a intrat in programul echipei, s-a pregatit normal, nu e nicio problema", a spus Rednic, citat de NewsIn.

Tehnicianul a dezvaluit ca fotbalistul senegalez a acceptat la Dinamo un contract mai mic tocmai pentru ca bonusurile de performanta sa fie mai mari. "Un alt motiv pentru care sunt sigur ca va fi totul bine cu N'Doye este faptul ca el va lua bani la performanta. Tocmai de asta nu are un contract prea mare, va lua bani mai multi in functie de evolutiile sale si ale echipei", a explicat acesta.

Mircea Rednic a explicat si situatia brazilianului Julio Cesar, care a cerut conducerii sa ii fie reziliat contractul: "El a ajuns in cele din urma la echipa, dar se pregateste separat cu preparatorul fizic. Nu il mai pot primi la pregatirea primei echipe pana cand nu isi rezolva problemele cu conducerea. Nu mi s-a parut deloc normala atitudinea lui. Vom vedea ce va fi cu el, el a cerut oricum conducerii sa ii fie reziliat contractul".

Antrenorul este multumit in acest moment de lotul pe care il are la dispozitie si nu se mai gandeste sa transfere un alt jucator. "Dinamo este pe primul loc in clasament, am in mare parte de acelasi lot ca in retur, si pentru moment nu poate fi vorba de alte transferuri. Sunt multumit de echipa, am 25 de jucatori, vom vedea apoi daca mai transferam pe cineva sau nu", a explicat tehnicianul liderului Ligii I.

Rednic a mai spus ca are in vizor mai multi fotbalisti din campionatul belgian pe care intentioneaza sa ii aduca la Dinamo din vara. "Am fost in Belgia si am urmarit mai multi jucatori, de echipa nationala. Voi mai urmari meciuri in care acestia joaca pentru a fi siguri de ce va fi. Vom incerca sa ii aducem la echipa din vara. E destul timp pana atunci sa ii mai urmarim pentru a ne lamuri", a incheiat Rednic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.