Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, ca scandalul cu fostul preparator fizic al ros-albastrilor, Yuksel Yesilova, a pornit de la minciunile unora si nu avea cum sa il dea afara pe motive de rasism pentru ca stia ca era musulman atunci cand l-a angajat
"Pe Yuksel Yesilova cand l-am angajat, nu stiam ca e musulman, ce e asta? A pornit tot de la un titlu din ziar, care a fost neadevarat. Din minciuna in minciuna s-a ajuns pana aici. Nu am de ce sa ii cer scuze lui Yesilova pentru ceva ce nu am facut. El a facut numai tampenii, a luat bani de la jucatori, ce sa fac eu ? Am facut o motivare la UEFA si am spus ca nu are cum sa fie vorba de rasism. Am avut angajati la club si evrei, fac afaceri cu multi straini, nici vorba de asa ceva", a declarat Gigi Becali.

Fostul preparator fizic al Stelei, Yuksel Yesilova, a fost demis de la Steaua, iar acesta a declarat ulterior ca a fost inlaturat din functie pentru ca este musulman, iar patronul Stelei, Gigi Becali, nu il poate suferi. De asemenea, el a facut o plangere la FIFA si l-a reclamat pe Becali, dar a precizat ca este dispus sa isi retraga plangerea daca finantatorul ii va cere scuze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.