Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, ca presedintele LPF, Dumitru Dragomir, merita salariul de 15.000 de euro pe luna, pentru ca s-a luptat pentru cluburi si nu a stat in spate asa cum a facut-o, de mai multe ori, presedintele FRF, Mircea Sandu

"Mitica s-a batut pentru mine atunci cand a fost cu cazul 'Valiza', si-a bagat pielea la saramura pentru mine, si conducatori din astia vreau eu. Daca se baga si Mircea Sandu, nu mai era cazul la procurori acum. Daca scotea si el sabia, era altceva, ca el o avea nichelata cu nichel de la UEFA. El nu a facut ce era obligat, pentru ca trebuia sa vina si sa spuna ca premierea nu e mita, iar procurorii nu trebuie sa isi mai bata joc de mine. Dar el a tacut. Nu am nimic impotriva lui, e bun, sa fie sanatos, dar am nevoie de oameni ca Dragomir, care ies in fata glontului pentru oamenii lor. Mitica Dragomir a intrat in lupta ca Mihai Viteazul, doar in camasa, dar Mircea Sandu a stat ca sultanii in spate", a declarat Gigi Becali, citat de NewsIn.

Patronul echipei din Ghencea a continuat, precizand ca Dumitru Dragomir merita un slariu lunar de 15.000 de euro pe luna, in timp ce Mircea Sandu ar trebui sa isi pastreze remuneratia pe care o are: "Eu am zis mai demult sa ia Mitica un salariu mai mare, dar el nu a vrut. Mitica are stofa de conducator si de aia e el asa bazat cand zice ca sta la liga pana la 90 de ani. Mircea Sandu are vreo 3.000 de euro, si atata merita, pentru ca nu se bate pentru noi. I-am zis sa faca o conferinta si sa spuna adevarul despre premiere, dar nu a vrut".

Gigi Becali sustine ca Mircea ii da dreptate in cazul "Valiza", lucru demonstrat si de atitudinea presedintelui FRF in ceea ce priveste regulamentul forului pe care il conduce la capitolul premiere: "Dupa cazul cu Gloria Bistrita, imediat in Comitetul Executiv s-a schimbat regulamentul si s-a spus ca premierea e mita. Dupa aia, cand a fost cu U Cluj, s-a intersat Mircea Sandu pe la UEFA, pe la FIFA, a vorbit si cu juristii de pe la FRF si a schimbat iar regulemantul, ca nu poti sa pui premierea in aceeasi oala cu coruptia".

Latifundiarul care conduce gruparea din bulevardul Ghencea sustine ca in cazul in care nu i se va face dreptate in dosarul premierii celor de la Universitatae Cluj, va merge la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), exact asa cum trebuia sa faca si Mircea Sandu "daca era un bun conducator". Becali a precizat insa ca va fi prevazator in acest caz, pentru ca nu vrea sa prejudicieze in vreun fel echipa nationala a Romaniei sau fotbalul autohton in general.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.