Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, ca l-a rugat pe Cosmin Olaroiu sa obtina mai multi bani pe transferul lui Mirel Radoi, dar in cele din urma a acceptat plecarea jucatorului la Al-Hilal pentru ca acestia ii ofereau un salariu foarte bun

"Am vorbit cu Olaroiu la telefon si mi-a zis ca oamenii dau 6 milioane de euro pe Mirel. Eu as fi vrut mai mult si a incercat el sa vorbeasca cu ei, dar m-a sunat din nou si mi-a zis ca atat se poate. Atunci eu i-am spus lui Mirel 'pa', dar cu o singura conditie: sa aiba si el un salariu bun, pentru ca este viitorul sau in joc. El va primi 200.000 de euro pe an la semnatura, plus inca 1.200.000 pe an, deci ar veni cam 100 de mii si ceva de euro pe luna", a declarat Gigi Becali, care a adaugat ca Steaua pierde in valoare prin plecarea capitanului, insa se pot face performante si fara el pe teren, acolo unde ar putea fi inlocuit de tanarul Tudose, relateaza NewsIn.

Intrebat daca este multumit de cei 6 milioane de euro si daca ii va reinvesti la echipa, Becali a raspuns retoric: "Credeti ca 6 milioane de euro e mult? O sa ii bag in ambele buzunare, ce altceva sa fac? De fapt, banii astia trebuie sa ii dau lui Olaroiu ca am datorii la el. Am luat de la el, dar nu doua milioane cum am spus eu prima data, ci doar un milion si in plus erau pentru altceva. Serios vorbind, nu e mult, o sa fie banii pentru salarii si gata. Nu ii mai dau pe alte transferuri, pentru ca vreau sa fiu mai chibzuit". Becali a continuat: "Nu poti sa te joci cu banii asa cum o faceam eu, o luasem razna. Nu am probleme, dar nu pot ingnora ce se intampla in lume".

Patronul Stelei este de parere ca cel mai bun inlocuitor pentru Mirel Radoi in vestiarul Stelei ar fi Dorin Goian, omul despre care a spus ca il place cel mai mult: "E greu de spus cine va fi noul Mirel, dar eu l-as vedea pe Goian, pentru ca e un baiat cu un bun caracter. Ar putea fi si Ghionea, dar el e asa, mai recalcitrant. Mai e si Ogararu, care e undeva intre ei, dar cel mai bun ar fi Goian. Oricum, trebuie sa vorbesc eu cu el ca sa se implice mai mult".

Referitor la faptul ca Mirel Radoi ar putea sa nu mai fie chemat la echipa nationala pentru ca a plecat in Arabai Saudita, Becali a spus: "Eu nu am probleme cu Mirel la nationala, pentru asta trebuie sa vorbiti cu Piturca. Eu imi iau banii, Mirel isi ia banii, fiecare e cu treaba lui. Oricum, Radoi nu este un jucator care mai trebuie studiat, Piturca il stie si il cheama daca vrea".

Mirel Radoi (28 de ani) va semna joi actele pentru transferul la gruparea araba antrenata de Cosmin Olaroiu, Al-Hilal, tranzactie in urma careia Steaua va incasa 6 milioane de euro plus TVA, iar fostul capitan din Ghencea va avea un salariu stagional de 1.400.000 de euro.

Pe de alta parte, finantatorul gruparii din Ghencea a precizat ca exista oferte pentru unii jucatori romani, care ar putea pleca in perioada imediat urmatoare: "E posibil sa se mai transfere cativa, dar o sa fie din aceea care nu sunt indispendabili echipei. Mai pleaca din aceia cu salariu mare, iar in 2 sau 3 ani eu sper sa ajung cam la un salariu de 120.000 de euro pentru jucatori. Nu ca nu as avea bani, dar asa vreau eu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.