Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Felipe Massa, a afirmat joi ca il nemultumeste propunerea ca pilotii sa primeasca salarii mai mici din cauza crizei financiare, informeaza NewsIn

Echipele din Formula 1 si Federatia Internationala de Automobilism (FIA) au ajuns la un acord privind o serie de masuri prin care se doreste reducerea cheltuielilor, iar ultima propunere este reducerea salariilor pilotilor, desi aceasta nu a fost aprobata oficial.

"Cu siguranta nu voi fi fericit daca imi vor reduce salariul. Trebuie sa muncim din greu pentru ca stim ca in Formula 1 sunt implicati multi ingineri si alti oameni. In primul rand trebuie sa ne uitam de unde se pot reduce cheltuielile, nu sa dam oamenii afara. Aceasta trebuie sa fie prioritatea noastra", a afirmat Felipe Massa.

Honda s-a retras din cursele de Formula 1 din cauza crizei economice globale si are putin timp sa vanda echipa, mai ales ca sezonul 2009 incepe la 29 martie, cu Marele Premiu al Australiei.

Massa, care a ocupat locul secund in 2008, a adaugat ca se asteapta ca noul sezon sa fie mai spectaculos, avand in vedere modificarile din regulament. "Toata lumea incepe de la zero. Poate Lewis Hamilton este principalul candidat, sau poate nu. Atunci cand se schimba atat de multe lucuri este greu de evaluat, dar cu siguranta cei mai puternici adversari vor fi McLaren, BMW si Renault", a mai spus pilotul brazilian, care s-a declarat deranjat ca in acest an monopostul sau va purta numarul 4.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.