Razboiul dintre selectionerul Victor Piturca si patronul rapidist George Copos a facut primele victime, nici un fotbalist al echipei din Giulesti neregasindu-se printre convocatii pentru partidele cu Olanda si Armenia.

Dupa cearta de la meciul-tur cu batavii, disputat in Giulesti, Piturca a continuat sa se incapataneze si nu a chemat la lot pe nici unul dintre jucatorii lui Razvan Lucescu. Nici Danut Coman, nici Daniel Niculae si Marius Maldarasanu nu au fost considerati bun de Piturca, cel care l-a chemat, insa, la lot pe protejatul fratilor Becali, Mihaita Plesan, desi acesta nu mai are drept de joc pentru nici o echipa din Divizia A pana la finalul sezonului.

22 CONVOCATI

Iata, insa, care sunt jucatorii cu care Piti incearca sa invinga Olanda la Rotterdam, cu mentiunea ca Rat e suspendat pentru acest joc:

Lobont (Ajax), M. Tudor (Steaua) - portari;

Stoican, Rat (Sahtior), Contra, G. Coman (Timisoara), Radoi, Ghionea (Steaua), Tamas (Dinamo), Chivu (Roma), P. Stoica (FC Moscova) - fundasi;

Pancu (Besiktas), Fl. Dumitru, D. Munteanu (Steaua), Fl. Petre, Grigorie (Dinamo), Plesan, Ov. Petre (Timisoara) - mijlocasi;

Mutu (Juventus), Mitea (Ajax), M. Niculae (Sporting) si Cl. Niculescu (Dinamo).


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.