Dupa episodul Giulesti petrecut in campionatul trecut, Ioan Becali va reveni in forta intr-o functie executiva, dar nu la Rapid, ci la Dinamo. Impresarul va semna in aceasta saptamina un contract cu cei din Stefan cel Mare si va ocupa functia de manager general al clubului. Practic, el va fi legatura intre cei 9 actionari ai alb-rosiilor si echipa lui Andone si va avea putere de decizie. Astfel se va implini o dorinta mai veche a unei parti insemnate a "ciinilor", cei mai vehementi sustinatori ai lui Giovanni fiind Cristi Borcea si Gigi Netoiu.

Ce va insemna venirea lui Ioan Becali in fruntea clubului? Un mare ajutor in ceea ce priveste transferurile de jucatori, majoritatea fotbalistilor importanti din Romania fiind sub tutela firmei de impresariat Becali&Popescu. Prima lovitura a fost data, Plesan, desi curtat asiduu de Gigi Becali, a fost directionat de catre impresari in Stefan cel Mare. Cine urmeaza? Jucatori care sint la sfirsit de contract in strainatate sau care sint aproape de finaluri de angajament, iar cluburile lor, nemultumite de ei, ar fi dispuse sa-i imprumute pina intervine scadenta. In aceasta ecuatie ar putea intra Bogdan Lobont, Marius Niculae, Florin Bratu, Daniel Pancu, Cosmin Barcauan.

Actionarii lui Dinamo
1. Nicolae Badea
2. Cristi Borcea
3. Gigi Netoiu
4. Vladimir Cohn
5. Vasile Turcu
6. Florin Busca
7. Bagheer Karimzade
8. Cornel Dinu
9. Victor Becali

Sosiri sigure
Plesan
Moti
Guso
Daouda
Murgan
I. Iordache

Sosiri posibile
Lobont
M. Niculae
Fl. Bratu
Pancu
Barcauan
G. Bucur
T. Balan

Curg ofertele pentru Niculescu

Impresarul Dumitru Tudor negociaza in aceste zile posibilul transfer al lui Claudiu Niculescu in strainatate. Cluburi din Germania, Olanda si Coreea de Sud se intereseaza de jucator. Pina in acest moment nu exista o oferta clara pentru ca alb-rosiii doresc mai mult de un milion de dolari. "Sint ceva discutii. Nu va pot da nume pentru ca stiti si dumneavoastra cite hiene stau sa adulmece", a declarat impresarul care colaboreaza cu firma "Becali & Popescu". In afara lui Niculescu, alti doi fotbalisti din Stefan cel Mare ar putea fi cedati la vara: Grigorie si Semeghin, pentru ultimul trimitindu-se casete cu evolutiile lui. y Valentin Damian


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.