Atacantul gruparii Dnepr Dnepropetrovsk, Ionut Mazilu, a declarat, miercuri, in exclusivitate agentiei NewsIn, ca pentru returul editiei 2008/2009 a campionatului Ucrainei va evolua sub forma de imprumut la Arsenal Kiev.

"Trecerea mea la CFR Cluj pentru sase luni nu s-a mai realizat, iar in zilele urmatoare voi ajunge in Ucraina, acolo unde ma voi pregati cu Arsenal Kiev. Oficialii lui Dnepr si cei ai lui Arsenal Kiev s-au inteles asupra detaliilor contractuale, salariul meu nu va avea de suferit, va ramane le fel.

Voi evolua sase luni la gruparea din Kiev, care este o echipa ce a jucat bine in sezonul trecut, a obtinut cateva victorii impotriva unor echipe mari din Ucraina", a spus Mazilu.

Atacantul lui Dnepr Dnepropetrovsk, Ionut Mazilu, declarase luni ca in maximum trei zile va afla daca in 2009 va evolua la o echipa foarte puternica financiar din Liga I sau la gruparea ucraineana Arsenal Kiev. In afara de CFR Cluj, de serviciile lui Ionut Mazilu a mai fost interesata si formatia FC Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.