Omul de afaceri iordanian l-a acuzat pe actualul patron din Giulesti ca nu are actele in regula pentru a putea vinde clubul si ca isi pastreaza intentia de a cumpara clubul.

De ieri, giulestenii au un nou antrenor, pe Marian Rada, supervizat de Nae Manea.
Omul de afaceri Fathi Taher a luat ieri pozitie fata de ultimele declaratii ale lui Copos, anuntand ca isi pastreaza intentia de a cumpara Rapidul.

"Nu vreau sa se spuna ca eu nu vreau sa cumpar. Pai, cine arunca asa in aer opt milioane si nu are intentii serioase? Eu vreau sa cumpar, dar sa am ce. Nu e problema de vrut, problema e ca nu se poate. Cand are documentele si tot ce ii trebuie, ne asezam la masa, discutam, punem totul din nou pe hartie si facem lucrurile asa cum trebuie. Atunci cumpar 80 la suta din Rapid. Acum totul depinde de Copos. Sa faca el curat in curte si atunci cumpar.

Acel contract pe care l-am semnat anul trecut nu mai e valabil, nu mai e valabil din septembrie. M-am saturat de teorie, de ce o sa se intample, eu vreau practic. Sa faca ce a promis.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.