Presedintele CA de la Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca Julio Cesar nu mai vrea sa continue la formatia pregatita de Mircea Rednic, si astfel, actionarii din Stefan cel Mare nu mai vad rostul de a-i plati in continuare contractul fundasului brazilian.

"Am avut azi o discutie cu jucatorul, si el si-a exprimat dorinta de a nu mai continua cu Dinamo. In seara asta vom lua o decizie in privinta lui Julio Cesar. Vom analiza foarte bine situatia si vom lua masura cea mai buna. Putem sa nu fim de acord cu plecarea sa, sau sa ii dam drumul in anumite conditii. Repet, el nu este suparat pe ceva sau cineva de la Dinamo, cum nici noi nu suntem nemultumiti de evolutiile sale din teren, dar nu putem sta agatati inca doi ani de un jucator care nu mai vrea sa joace aici", a spus Badea.

Oficialul dinamovist a lasat sa se inteleaga ca desele acte de indisciplina ale lui Julio Cesar, plus intarzierea de la reunirea lotului de la inceputul acestui an, au cantarit decisiv in privinta deciziei conducatoruilor de a-i rezilia contractul fundasului brazilian:

"Julio Cesar trebuie sa inteleaga ca orice jucator, oricare ar fi numele lui, trebuie sa respecte programul de pregatire. Nu e posibil sa intarzie atatea zile de la pregatire si sa mai traga din cand in cand cate o tura pana la familie. El este cel mai titrat fotbalist din campionatul intern, dar din pacate are un astfel de comportament. De ce sa mai platim un jucator daca se constata ca acesta nu mai vrea sa joace la Dinamo? Nu vrem sa tinem pe nimeni cu forta la Dinamo".

Brazilianul a semnat in august anul trecut cu Dinamo din postura de jucator liber de contract si a primit 150.000 de euro la semnatura. El are un salariu de 120.000 de euro pe an la Dinamo, plus alte prime de performanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.