Atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, a declarat miercuri ca perioada de recuperare dupa accidentarea la cot este mai mare decat s-a crezut initial si are putine sanse sa revina pe teren pana la meciul amical al nationalei cu reprezentativa Croatiei

"Medicii Fiorentinei care se ocupa de mine mi-au spus ca sunt sanse mici sa pot juca in amicalul nationalei cu Croatia de pe 11 februarie. Ar trebui sa revin pe teren cam intr-o luna, dar exista sperante sa pot juca din nou in 3 saptamani si sper ca asa va fi. Nu as vrea insa sa risc nimic, pentru ca vreau sa fiu in teren la partida cu Serbia din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010", a declarat Adrian Mutu, citat de NewsIN.

Jucatorul a vorbit si despre posibilitatea de a suferi o interventie chirugicala: " Sa ma operez? Nu am facut-o cand am fost accidentat la genunchi si nu o sa o fac nici acum. Am o fasa care imi imobilizeaza cotul, iar in cateva zile o voi da jos pentru a tine bratul paralel cu corpul".

Clubul Fiorentina a anuntat luni, pe site-ul oficial, ca atacantul roman Adrian Mutu va urma timp de aproximativ zece zile un program de recuperare, dupa ce a suferit o accidentare la cotul stang in meciul de duminica impotriva lui Lecce, din etapa a 18-a din Seria A, atunci cand a parasit terenul pe targa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.