Presedintele formatiei spaniole Real Madrid, Ramon Calderon, a afirmat ca cel mai probabil nu va mai candida pentru un nou mandat de presedinte al clubului, dupa ce actualul va expira in 2010

"Este un post foarte atractiv, dar nu sunt interesat sa raman aici pe viata", a afirmat presedintele lui Real, Ramon Calderon. El a vorbit dupa ce clubul a anuntat ca va deschide o ancheta in urma acuzatiilor conform carora Calderon a manipulat voturile pentru a deveni presedintele clubului, informeaza NewsIn.

Oficialul gruparii a afirmat intr-un interviu ca este nemultumit ca presa din Spania a publicat "minciuni" despre el. "Este foarte dificil sa merg in fiecare zi la munca si sa vad ce se scrie in presa. Nu ajuta echipa in niciun fel. In ultimii doi ani si jumatate am renuntat sa-mi exercit meseria de avocat si am neglijat si familia", a mai spus Calderon.

Presa din Spania scrie ca unul dintre posibilii candidati la functia de presedinte este Florentino Perez, care a demisionat din respectiva functie in 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.