Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, miercuri, ca el va avea ultimul cuvant in alcatuirea echipei, deoarece el este responsabil de activitatea staff-ului tehnic, chiar daca Marian Rada este noul antrenor principal

"Eu o sa am ultimul cuvant in alcatuirea echipei, eu imi asum toate responsabilitatile. La Peseiro, desi eram ierarhic seful lui, foarte rar asculta vreo sugestie de la mine. Cu Rada voi avea o cu totul alta colaborare. Am mai lucrat impreuna, intr-o perioada de criza, eram pe locul 16, si am facut lucruri frumoase. Asa sper sa fie si acum, chiar daca sunt probleme", a spus Manea, citat de NewsIn.

Directorul tehnic al feroviarilor a mentionat ca i-a propus postul de antrenor secund fostului capitan al alb-visiniilor, Adrian Iencsi: "Este posibil sa vina si Iencsi, am vorbit cu el, acum e in Austria. Sa vedem in ce conditii poate sa si plece de acolo, ar fi un lucru extraordinar sa vina. In cazul in care va fi nevoie, o sa apelam la el sa si joace, de ce nu? La noi e posibil orice, chiar si sa ma reapuc eu de fotbal, desi e mai greu".

Manea s-a referit si la salariile restante ale jucatorilor: "Am vorbit cu baietii, i-am asigurat ca o sa isi primeasca banii. Speram ca pana la plecarea in primul cantonament sa isi primeasca drepturile finaciare cel putin pe o luna dintre cele restante".

Oficialul giulestean a precizat ca inca nu i s-au platit banii fostului antrenor Jose Peseiro: "A ramas sa ii viram banii atunci cand o sa ii avem. Se vor face anumite transferuri si atunci isi va primi drepturile, a inteles".

In ceea ce priveste obiectivul impus de conducere noii echipe tehnice, Manea a afirmat: "Obiectivul a ramas acelasi, o participiare in cupele europene.Titlul pentru noi este cam departe, dar in functie de ce jucatori vor pleca, ne vom propune obiectivul, probabil participarea intr-o cupa europeana".

Manea a mai spus ca nu se pune problema unor achizitii: "Este imposibil sa aducem jucatori la ora asta, pentru ca nu sunt bani. Vor face pasul de la echipa a doua Raduta, Paun, Dobroiu si Bratu".
Fostul antrenorul al lui Rapid II, Marian Rada, a fost numit, miercuri, in functia de antrenor principal al giulestenilor, staff-ul urmand sa fie condus de directorul tehnic Nicolae Manea, care va fi si responsabil pentru activitatea colectivului tehnic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.