Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca in cursul zilei de miercuri asteapta actele de la gruparea saudita Al-Hilal, pentru a parafa transferul lui Mirel Radoi, care urmeaza ca joi sa se intoarca in Romania pentru semnarea contractului

"Asteptam ca Al-Hilal sa ne trimita actele astazi si sa parafam transferul. Am vorbit cu Olaroiu in dimineata asta si mi-a spus ca acolo activitatea se reia mai tarziu. Urmeaza sa le bata la calculator si sa le trimita. S-a discutat cu Gigi Becali, e de acord, a zis ca arabii sa faca oferta. Am discutat si eu cu responsabilii din club si urmeaza ca ei sa faca actele. Sa vedem daca mai doresc alte clauze, daca au un alt tip de contract, dar nu trebuie sa ne facem probleme intrucat toate contractele trebuie sa fie sub standardul FIFA", a spus Argaseala la GSPTV.

Oficialul ros-albastrilor nu a dorit sa faca publica suma de transfer, precizand doar ca moneda folosita va fi euro, si a adaugat ca in cazul in care actele dintre cele doua cluburi vor fi parafate miercuri, urmeaza ca Radoi sa se intoarca joi din Spania, unde se afla in cantonament cu Steaua, pentru a semna contractul. Presedintele Stelei a mai spus ca in afara de Al-Hilal niciun club nu a mai facut o oferta oficiala pentru Radoi in aceasta iarna.

Argaseala nu crede ca Radoi va rata echipa nationala odata cu transferul in Arabia Saudita: "Oli nu se complace in mediocritate, acolo are doar jucatori de echipa nationala. Daca Radoi va juca bine si o va face constant, de ce sa nu fie chemat la echipa nationala? Daca va castiga un trofeu acolo, va putea sa mearga intr-un alt campionat mai puternic".

Presdintele ros-albastrilor a dezvaluit ca Olaroiu i-a atras atentia lui Radoi sa nu se accidenteze inainte de perfectarea transferului: "Oli chiar glumea, si i-a spus lui Mirel 'ai grija cum te antrenezi ca pe 23 ianuarie am meci si vreau sa te folosesc'".

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost ofertat de echipa Al-Hilal, care este antrenata de Cosmin Olaroiu, si si-a dat acordul de principiu pentru a evolua la formatia araba. "Sunt sanse foarte mari sa il luam pe Radoi la Al-Hilal. Avem deja acordul de principiu al jucatorului, mai ramane ca si cele doua cluburi sa se inteleaga asupra sumei de transfer", a declarat antrenorul lui Al-Hilal, Cosmin Olaroiu. Al-Hilal este dispusa sa ofere 6 milioane de euro, plus plata TVA pentru serviciile stelistului, in timp ce Mirel Radoi va primi un salariu de 1 milion de euro pentru fiecare an dintre cei patru din contract.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.