Fundasul echipei CFR Cluj, Tony da Silva, a declarat, miercuri, ca este nerabdator sa revina pe gazon dupa accidentarea suferita anul trecut , pentru a ajuta cat mai mult echipa sa castige din nou titlul in Liga I si sa se califice in Liga Campionilor, transmite corespondentul NewsIn

"Am venit in Romania sa imi vad colegii, noii jucatori si antrenorii, dupa care ma intorc la clinica sa continui recuperarea. Vreau sa revin cat mai repede pe teren, dar prefer sa mai stau 20 de zile sau chiar o luna decat sa fortez. Avem cel mai bun lot din Romania, au venit jucatori buni si un alt antrenor cu idei noi. Ne dorim foarte mult sa castigam campionatul si sa mergem iar in Liga Campionilor", a declarat Tony, care a adaugat ca lui Frangipone ii va fi greu sa il inlocuiasca pe Trica, in timp ce plecarea lui Culio ar fi o pierdere pentru clujeni.

Tony a vorbit si despre iminenta plecare a capitanului Stelei, Mirel Radoi, la echipa araba Al Hilal: "Daca el crede ca e mai bine sa plece acolo, e treaba lui. Pentru CFR e mai bine ca pleaca Radoi de la Steaua. Eu la arabi as merge doar in vacanta, pentru ca acum sunt in Romania si ma simt foarte bine".

Presedintele campioanei en-titre, Iuliu Muresan, a spus ca ardelenii sunt interesati de transferul lui Ionut Mazilu de la Dnepr Dnepropetrovsk, dar aceasta mutare nu este una care trebuie neaparat realizata, pentru ca Ales Jindra ii mai are la dispozitie in ofensiva pe Yssouf Kone, Rade Veljovic si Diego Ruiz. Oficialul clujean a adaugat ca argentinianul Sanchez Prette nu va pleca de la echipa, in timp ce Frangipone poate fi noul numar 10 din Gruia. De asemenea, Muresan a precizat ca un jucator sud-american este aproape sa plece, dar nu poate dezvalui despre cine este vorba.

Jucatorul Tony de Silva si presedintele Iuliu Muresan au fost prezenti miercuri la sediul clubului, acolo unde gruparea ardeleana a semnat un parteneriat cu firma de telefonie mobila Cosmote, valabil pentru urmatorul an. Sigla operatorului de telefonie va fi inscriptionata pe tricourile clujenilor si va aparea si pe toate materialele de marketing si comunicare, dar si la stadionul Dr. Constantin Radulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.