Oficialii lui Manchester City intentioneaza sa plateasca gruparii italiene AC Milan in jur de 110 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile internationalului brazilian Ricardo Kaka, pe care sunt dispusi sa-l remunereze cu 16.5 milioane de euro pe stagiune.

Publicatiile britanice noteaza ca City a trimis la Milano o delegatie care il include si pe directorul executiv Garry Cook pentru a negocia cu reprezentantii gruparii rossonere transferul fotbalistului in varsta de 26 de ani, informeaza NewsIn.

Conducerea clubului englez, finantat de consortiul arab Abu Dhabi, ar dori ca tranzactia sa se efectueze in aceasta luna, insa sursa citata noteaza ca o posibila trecere a lui Kaka la Manchester City este mai probabila abia in vara.

De cealalta parte, premierul italian si patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a infirmat un eventual transfer al internationalului brazilian la City: "Eu nu am aflat nimic despre asa zisa oferta a celor de la Manchester City. Kaka este netransferabil si, din ce stiu eu, fotbalistul isi doreste sa ramana la noi".

Ziarele britanice scriu ca "cel mai bogat club din lume" a incercat in ultima luna sa negocieze transferurile a numai putin de 40 de jucatori. Pana in prezent, City l-a cumparat doar pe fundasul Wayne Bridge de la Chelsea, pentru aproximativ 15 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.