Fostul antrenorul al lui Rapid II, Marian Rada, a fost numit, miercuri, in functia de antrenor principal al giulestenilor, staff-ul urmand sa fie condus de Nicolae Manea, noul director tehnic, care va fi si responsabil pentru activitatea colectivului tehnic

Antrenor cu portarii va fi Dumitru Iordan, iar Ciprian Panait si Marius Gogalniceanu vor fi preparatori fizic. In cel mai scurt timp, in functia de antrenor secund va fi numit tot un fost jucator rapidist, informeaza NewsIn.

Marian Rada a pregatit ca principal echipa din Grant in ultimele 9 etape din sezonul trecut, cand l-a inlocuit pe Mircea Rednic, si a reusit clasare pe locul 3 si calificarea in Cupa UEFA.

Nicolae Manea a ocupat mai multe functii in organigrama clubului din Grant, printre care secretar general, director tehnic, director general adjunct sau administrator delegat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.