Motociclistul iberic Cristobal Guerrero a intrat in coma, dupa o cazatura suferita, marti, in cadrul etapei a 10-a in zona localitatii Copiapo (Chile), medicii declarand ca sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale acestuia

"Dupa primele analize care i s-au facut, medicii sunt rezervati in privinta sa", se arata intr-un comunicat de presa al organizatorilor Dakar. Sefa serviciului de sanatate din regiunea Atacama a afirmat la randul sau: "Guerrero are un edem cerebral, iar urmatoarele 24 de ore sunt decisive. Trebuie sa-l stabilizam, deoarece a pierdut mult sange si a intrat in coma", informeaza NewsIN.

Cristobal Guerrero are 48 de ani si a cazut de pe motocicleta sa la kilometrul 160. Ibericul a fost transportat de urgenta la spital unde i s-a efectuat un examen medical.

Acesta este al doilea accident grav de la Dakar 2009, dupa ce francezul Pascal Terry a decedat la trei zile dupa ce a fost dat disparut. Terry avea 49 de ani si a fost gasit mort langa motocicleta sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.