Mijlocasul senegalez al formatiei FC Vaslui, Ousmane N'Doye, a semnat un contract pe un an si jumatate cu Dinamo, valoarea transferului ridicandu-se la 350.000 de euro, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, finantatorul Adrian Porumboiu.

"Transferul s-a materializat, nu mai poate interveni nimic. A fost dorinta jucatorului si nu ne putem impotrivi cand acesta nu isi mai doreste cu adevarat sa evolueze pentru Vaslui. Financiar, Vasluiul a iesit pe minus, dar sper ca la capitolul disciplina in vestiar si pe teren, echipa sa fie pe plus. Decizia transferului ii apartine 100 la suta lui Viorel Moldovan. Intre el si jucator aparuse o ruptura care nu mai putea fi remediata. Eu mi-am dat acordul in doua minute, nu aveam cum sa-l aleg pe N'Doye in detrimentul lui Moldovan", a spus Porumboiu.

Conducatorul formatiei moldovene ii felicita pe cei de la Dinamo pentru transferul senegalezului in Stefan cel Mare: "Jucatorul are calitati extraordinare, este de Liga Campionilor. Dinamo a facut o afacere de superclasa. N'Doye este mult peste Ropotan. Desi are 30 de ani, el mai poate juca fara probleme inca 5-6 ani. Le-am atras atentia conducatorilor dinamovisti ca N'Doye are probleme comportamentale, este mai rebel din fire, dar sper ca Rednic sa stie cum sa il struneasca".

In varsta de 30 de ani, Ousmane N'Doye a ajuns la FC Vaslui la inceputul sezonului 2007/2008 de la Academica de Coimbra. Mijlocasul a evoluat 13 partide in sezonul trecut pentru Vaslui, reusind sa inscrie o singura data. Senegalezul a mai evoluat in cariera sa la Toulouse (2002-2004), Lorient (2003-imprumut), Estoril (2004/2005), Penafiel (2005/2006), Academica de Coimbra (2006/2007).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.