Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost ofertat de echipa Al-Hilal, care este antrenata de Cosmin Olaroiu, si si-a dat acordul de principiu pentru a evolua la formatia araba, a anuntat marti postul TV Sport.ro.
"Sunt sanse foarte mari sa il luam pe Radoi la Al-Hilal. Avem deja acordul de principiu al jucatorului, mai ramane ca si cele doua cluburi sa se inteleaga asupra sumei de transfer", a declarat antrenorul lui Al-Hilal, Cosmin Olaroiu, citat de Sport.ro.

Potrivit unui alt post, PRO TV, Al-Hilal este dispusa sa ofere 6 milioane de euro, plus plata TVA pentru serviciile fundasului stelist, in timp ce Mirel Radoi va primi un salariu de 4 milioane de euro, pentru 4 ani.
Fostul antrenor stelist Cosmin Olaroiu declarase in luna decembrie ca si l-ar dori foarte mult pe Mirel Radoi la Al-Hilal, insa a refuzat sa spuna daca il va oferta sau nu pe jucatorul Stelei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.