Antrenorul lui FC Timisoara, Gabi Balint, a declarat ca e multumit de modul in care se pregatesc elevii sai, insa a observat la echipa si lucruri legate de disciplina care nu l-au multumit, insa a precizat ca acestea vor fi rezolvate in cel mai scurt timp, transmite corespondentul NewsIn.

"A trecut aproape o saptamana de pregatire si pot spune ca sunt foarte multumit de modul in care se pregatesc baietii mei. Si ei sunt satisfacuti de modul in care decurg antrenamentele, dar asta pana incep meciurile, sa vedem dupa aia! O sa inceapa campionatul, unii o sa joace, altii nu, si cu siguranta vor si jucatori nemultumiti. Am vorbit mult cu ei, dar am vazut si lucruri care nu mi-au placut. Lucruri legate de disciplina, de joc, dar pe care le vom rezolva cu siguranta", a declarat Gabi Balint.

Antrenorul, care vorbeste cat mai mult limba romana pentru a-i obliga si pe straini sa o invete, a spus ca la vizita medicala unii jucatori au venit cu cateva kilograme in plus, lucru pe care nu il considera foarte grav pentru moment. "Jucatorii sunt profesionisti si nu cred ca vom avea probleme, pentru ca putem da jos tot. In cazul in care nu se intampla asa, avem cantarul cu noi si toti cei care nu sunt pusi la punct vor fi sanctionati", a precizat Balint, care vrea sa creeze concurenta la echipa, pentru ca jucatorii sa isi doreasca din ce in ce mai mult un post de titular: "Nu jucam nici sah, si nici tenis, e normal sa mai apara incidente. Vreau sa fie competitie, sa se bata intre ei la antrenamete. Mai ies scantei, dar asta e normal. Cine e tare, va juca".

Gabi Balint doreste sa vada toti jucatorii la lucru in stagiile de pregatire, dar e convins ca, in mare parte, va remarca aceiasi jucatori care au evoluat mai mult in turul Ligii I. Tehnicianul a marturisit ca a remarcat la echipa unitatea de grup, dar si faptul ca nu exista niciun fel de probleme extrasportive, chiar daca le da voie jucatorilor sa mai bea cate un pahar de vin rosu din cand in cand.

Antrenorul echipei de pe Bega sustine ca nu vor mai fi transferati alti jucatori, pentru ca pretul lor este foarte mare si, chiar si in conditii de criza economica, impresarii tin foarte mult la pretul pe care il cer pe fotbalisti.

Referitor la situatia lui Winston Parks, care a intarziat de la reunirea echipei, Balint a spus ca acesta a sosit la Timisoara si a avut o discutie cu Marian Iancu, explicandu-i ca nu a ajuns la timp pentru ca sotia sa a avut ceva probleme atunci cand a nascut. "Daca ce spune el e adevarat, nu e niciun fel de problema si va intra in programul echipei. Daca insa nu spune adversarul, voi propune sa fie foarte aspru sanctionat", a comentat tehnicianul.

FC Timisoara are programat primul stagiu de pregatire intre 14 si 27 ianuarie in Antalya (Turcia), in timp ce al doilea turneu de pregatire se va desfasura in perioada 3-14 februarie in Spania sau Cipru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.