Formatia CS Otopeni a renuntat, marti, la serviciile a sase jucatori, dupa ce saptamana trecuta se mai dispensase de alti trei fotbalisti, a anuntat presedintele clubului, Lucian Baroiu.

Jucatorii la care s-a renuntat marti sunt fundasii Marius Ardeleanu, Patrick Gerhardt si Ciprian Dancia, mijlocasii Gigel Coman si Dan Balauru, precum si atacantul Octavian Chihaia. Toti cei sase jucatori sunt acum liberi sa isi caute alte formatii.

"Criza financiara ne afecteaza si pe noi. Dat fiind ca suntem un club care apartine de o primarie, nu se pune problema sa ne retragem din campionat sau, mai grav, sa ne defiintam. Doar ca, bugetul alocat in retur este mai redus. De aceea s-a renuntat la serviciile unor jucatori, iar dupa primul cantonament cei ramasi vor intra la renegocieri. Mai bine sa termine campionatul cu un salariu mai mic, decat sa nu il termine deloc", a declarat marti presedintele lui CS Otopeni, Lucian Baroiu.

Echipa antrenata de Liviu Ciobotariu mai renuntase pe data de 8 ianuarie la serviciile altor trei jucatori: Igor Pargov (portar), Mohamad Zanzan (fundas) si Jaime Junior (mijlocas). Alti doi jucatori care au evoluat in tur pentru echipa din Otopeni, Nicolae Musat (fundas) si Cornel Predescu (mijlocas), ambii imprumutati de la Dinamo, au revenit la echipa din Stefan cel Mare. Tot in aceasta iarna, CS Otopeni a ramas si fara serviciile mijlocasului Nasser Menassel, care a fost imprumutat pina in vara la Kocaelispor (Turcia).

Incepand de marti, formatia CS Otopeni se afla la Predeal, unde va efectua primul stagiu de pregatire, care va dura pana pe 18 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.