Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat ca s-ar multumi cu o clasare pe locul 5 la finalul campionatului si a marturisit ca nu si-ar dori ca echipa sa sa joace in Liga Campionilor, pentru ca nu are bani pentru asa ceva, transmite corespondentul NewsIn.

"Vom avea un retur mult mai greu decat a fost prima parte a campionatului, din cauza crizei financiare. Avem un lot foarte bun, dar ne-ar mai fi trebuit doi-trei jucatori in retur. Obiectivul ramane clasarea pe unul din locurile 1-6, dar eu as fi fericit daca am termina pe 5", a spus Dan Petrescu, care a adaugat: "Nu vreau sa participam in Liga Campionilor, pentru ca nu sunt bani, dar vreau sa jucam in grupele UEFA. Nu ma astept la minuni in retur, pentru ca in Romania partea a doua a campionatului e diferita de tur".

Tehnicianul a precizat ca isi doreste in continuare serviciile lui Tiberiu Balan, insa vrea ca acesta sa evolueze numai sub forma de imprumut. "Il dorim in continuare sub forma de imprumut. Sper sa fie la noi si in retur, pentru ca el doar sub comanda mea a jucat fotbal. La restul echipelor a fost navetist", a spus Petrescu.

Antrenorul echipei din Urziceni a comentat si modul in care Dusan Uhrin Jr a fost inregimentat la Cluj si a marturisit ca nu este de acord ca antrenorilor sa li se interzica sa pregateasca doua echipe in aceeasi editie de campionat. "Legea trebuie respectata, dar in Romania se gasesc portite penibile. Nu sunt de acord cu aceasta decizie, dar hotararea trebuie respectata", a fost de parere Dan Petrescu, a carui echipa a terminat turul pe locul 2, la un punct in spatele liderului Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.