Organizatorii raliului Dakar au decis, marti, ca traseul etapei a 10-a, care are loc in localitatea Copiapo, sa fie modificat, din cauza unor probleme care au aparut pe trasee, astfel incat cursa a fost scurtata cu 200 de kilometri, informeaza NewsIn.
Din cauza stratului mic de nisip gasit de organizatori pe una dintre portiunile traseului, acestia au decis sa scurteze etapa a 10-a a raliului. Astfel, concurentii vor merge pe traseul initial pana la punctul de control cu numarul 3, apoi pilotii se vor indrepta spre vest si vor reveni pe linia normala intre punctele de control 5 si 6. In aceste conditii, speciala de la Dakar va avea o lungime de doar 476 de kilometri.

Inaintea acestei etape, romanul Romeo Duicu se afla pe locul 60 in clasamentul general la categoria motociclete, dupa ce in ultima etapa a raliului a incheiat pe pozitia 58, la o distanta de peste doua ore de castigatorul etapei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.