Presedintele Ligii avea pana ieri 5.000 de euro pe luna, insa in perioada mandatului de parlamentar el si-a donat veniturile.

Mitica Dragomir a parasit Parlamentul Romaniei fara sa ceara acea indemnizatie tranzitorie, dar a compensat veniturile familiei marindu-si ieri considerabil retributia de la Liga Profesionista de Fotbal. Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat luni ca a propus in Adunarea Generala Extraordinara a LPF ca Dumitru Dragomir sa aiba 15.000 de euro net pe luna, iar membrii forului au adoptat propunerea in unanimitate.

"Nu credeti ca merita? Ne-a adus 35 de milioane din drepturile tv, plus alte vreo 4 milioane. Trebuia sa aiba un salariu, astfel incat sa nu depinda de nimeni", a declarat oficialul dinamovist.

De aceeasi parere a fost si conducatorul Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, care a glumit pe tema noului salariu al lui Dragomir afirmand ca este "fara numar", desi a admis ca si fotbalul se afla in criza: “Eu de 45 de ani sunt in criza financiara, dar am scos-o mereu la liman.

Intotdeauna am avut credite, dar pot spune ca anul acesta a fost destul de bun pentru ca l-am terminat doar cu cateva datorii minore". Valentin Alexandru, caruia i s-a marit de asemenea retributia, a refuzat sa ofere cifre.

''S-a decis acordarea unei alte salarizari in conformitate cu noile vremuri. Este confidential si numai cel care este parte din contract poate face dezvaluiri asupra sumei'', a spus secretarul general al LPF.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.