Tehnicianul portughez Jose Peseiro a declarat, luni, in exclusivitate agentiei NewsIn, ca nu vrea sa mai aiba nicio legatura cu Rapidul, urmand sa paraeasca miercuri Romania, dar sustine ca va reclama formatia giulesteana la forul mondial pentru a-si recupera restantele financiare
"Am intrerupt contractul cu Rapid pentru ca nu am fost platit. I-am asteptat atata timp, nu am pus niste conditii de neacceptat, m-am atacat mereu, sunt satul de tot si de Copos, si de tot. M-am saturat, voi pleca din Romania si voi depune plangere la FIFA pentru ca asa este normal si civilizat", a spus Peseiro.

Antrenorul lusitan, care a preluat Rapidul in urma cu 6 luni, a ajuns zilele trecute la un acord cu oficialii giulesteni pentru rezilierea contractului, in schimbul a aproximativ 300.000 de euro, insa acestia din urma nu au gasit fondurile necesare pentru a achita toate restantele financiare catre staff-ul tehnic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.