Mijlocasul Stelei, Razvan Ochirosii, a declarat, luni, la Oliva Nova, ca echipa sa are resurse pentru a castiga cel de-al 24-lea titlu din istoria clubului, chiar si in conditiile in care criza financiara isi face simtite efectele si in fotbal, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea

"Noi trebuie sa ne vedem de joc, nu ne intereseaza problemele legate de criza financiara. Deocamdata, aceasta nu s-a simtit la echipa noastra. Steaua a avut meciuri foarte grele in tur, si poate de aceea nu a putut tine pasul in UEFA Champions League. Acum trebuie sa ne concentram 100% pe campionat. Echipa are forta necesara pentru a aduce titlul cu numarul 24 in Ghencea", a spus Ochirosii, citat de NewsIn.

Mijlocasul s-a referit si la atmosfera din cadrul primului stagiu de pregatire al ros-albastrilor, de la Oliva Nova, din Spania: "Suntem abia la inceputul pregatirii si trebuie sa ne acomodam. Deocamdata nu ne este greu, dar trebuie sa ne pregatim intens, deoarece ne asteapta un retur foarte greu. Steaua joaca dintotdeauna la victorie. Speram sa-i indeplinim dorinta antrenorului si sa castigam 14 meciuri din 17. Eu cred ca avem puterea de a le castiga pe toate, daca ne concentram si evoluam asa cum putem".

Fotbalistul a refuzat sa comenteze ultimele declaratii venite din tabara dinamovista: "Cel mai bine ar fi ca fiecare sa-si vada de echipa lui. Noi vom demonstra pe teren ca meritam sa luam titlul. Nu jucam pentru bani, ci pentru orgoliul nostru si din dorinta de a castiga campionatul".

Ochirosii a refuzat sa vorbeasca despre plecarea lui Adrian Neaga de la Steaua, "deoarece este o problema care tine strict de el si de conducerea clubului", dupa care a precizat ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a evolua titular in retur: "La Steaua a existat dintotdeauna concurenta pe posturi. Nu conteaza cine joaca, atata timp cat o face la cel mai inalt nivel. Ramane la aprecierea antrenorului daca eu merit sa joc sau nu. Stiu doar ca trebuie sa ma pregatesc exemplar si sa-l determin sa se gandeasca la mine".

In incheiere, mijlocasul a declarat ca Timisoara s-a adaugat listei cu celelalte contracandidate ale Stelei in lupta pentru titlu. De asemenea, Ochirosii a opinat ca nu stie daca Rapid isi va reveni, "deoarece am inteles ca situatia lor este destul de delicata".

Delegatia Stelei, din care fac parte 29 de jucatori, a decolat, duminica dupa-amiaza, de pe Aeroportul International Henri Coanda catre Spania, acolo unde ros-albastrii vor sustine primul stagiu de pregatire al iernii, la Oliva Nova, in perioada 11-23 ianuarie. La 20 ianuarie, Steaua va sustine un meci amical cu FC Zurich (Elvetia), iar la 22 ianuarie va juca a doua partida amicala, contra formatiei Hercules Alicante (Spania), pe stadionul Jose Rico Perez din Alicante. Intoarcerea Stelei in tara este programata pentru data de 23 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.