Directorul sportiv al Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca deocamdata nu s-a gasit suma de bani pentru rezilierea contractului lui Jose Peseiro, si astfel tehnicianul portughez va conduce primul antrenament al echipei din acest an, care va avea loc luni dupa-amiaza

"Nu s-au gasit banii pentru a-i plati clauza de reziliere a lui Jose Peseiro. Inca nu ne-am inteles cu dansul. El va conduce primul antrenament al echipei programat luni dupa-amiaza la ProRapid", a spus Manea.

Oficialul rapidist a mai afirmat ca nu va refuza o eventuala oferta de a conduce echipa din Giulesti: "Nu stiu daca voi mai pregati echipa, dar eu sunt rapidist si nu am cum sa refuz o oferta in aceste momente grele. Vad ca Sumudica s-a autopropus, dar nimeni nu isi doreste in acest moment sa pregateasca echipa".
Contactat de NewsIn, tehnicianul Jose Peseiro sustine ca nu a ajuns la niciun consens cu conducerea clubului in privinta intreruperii intelegerii sale: "Nu m-a contactat nimeni pana acum sa mi spuna ceva despre rezilierea contractului meu. Astept in continuare un semn de la conducere clubului".

Directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat sambata ca s-a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului lui Jose Peseiro, scadent in 2010, in schimbul a aproximativ 300.000 de euro, bani ce reprezinta restantele catre intregul staff tehnic. Antrenorul lusitan se afla in Romania de o saptamana in asteptarea unei solutii pentru incheierea colaborarii cu Rapid.

Dupa ce luni dimineata au efectuat vizita medicala, giulestenii au programat primul antrenament din acest an luni dupa-amiaza la ora 16:00, la baza ProRapid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.