Atacantul lui Dinamo, Claudiu Niculescu, a declarat, luni, dupa primul antrenament din acest an al echipei, ca isi doreste sa se pregateasca bine in pauza de iarna, pentru a pune umarul la calificarea formatiei in grupele Ligii Campionilor
"E mult de munca in perioada urmatoare si trebuie sa ne pregatim cat mai bine, pentru ca urmeaza un retur de foc. Nu ma sperie concurenta si chiar nu conteaza cine joaca, important e ca echipa sa castige. Trebuie sa castigam cat mai multe puncte din fiecare meci si nu conteaza cu cati atacanti vom incepe meciul. Trebuie sa urmarim interesul lui Dinamo, sa participam in Liga Campionilor, iar acest lucru ar fi o incununare a cerierei mele si cred ca si a lui Danciulescu", a declarat Claudiu Niculescu, care a adaugat ca echipa din Stefan cel Mare se va bate pentru titlul de campiona cu CFR Cluj, Steaua, Rapid si Unirea Urziceni.

Lotul echipei Dinamo s-a reunit luni, la stadionul din Stefan cel Mare, iar tehnicianul Mircea Rednic a condus apoi primul antrenament din acest an, la care a avut la dispozitie 22 de jucatori. Toti fotbalistii au efectuat apoi un antrenament usor, singurul care a lipsit fiind Ianis Zicu, care s-a pregatit separat. De la reunire au lipsit Ze Kalanga, Blay, Thiago, Julio Cesar, care au fost invoiti, dar si Pulhac si Bratu, care sunt accidentati si se afla in recuperare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.