Consilierul sportiv al CFR-ului a condus prima sedinta de pregatire a campionilor dupa reunire. Numai 14 jucatori au participat la primul contact cu gazonul din 2009, restul fotbalistilor sosind doar aseara.
La sedinta de pregatire asistata de pe marginea terenului de Dusan Uhrin jr, jucatorii au facut alergari usoare, pe un teren complet inghetat.

Portughezii si argentinienii care ar fi trebuit sa ajunga sub comanda lui Uhrin jr au ramas blocati pe aeroportul din Madrid, din cauza unor probleme cu decolarea avionului, si nu au ajuns in orasul de pe Somes decat aseara.

Cehul, care a preluat campioana dupa ce a fost demis de la Timisoara de catre Marian Iancu, nu a vorbit deloc cu reprezentantii mass-mediei dupa sosirea in Gruia.

Acesta a si luat deja primele masuri si a ordonat inchiderea primelor doua antrenamente din aceasta saptamana. Cum presedintele Iuliu Muresan inca nu a ajuns in tara si cei doi cehi care vor colabora pentru a aduce un nou titlu de campioana la Cluj nu au fost prezentati, Uhrin a decis sa se ascunda de ochii ziaristilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.