Alte file din rechizitoriul "Transferuri“: stelistul Becali si dinamovistul Netoiu fac schimb de 1,8 milioane de dolari, Bucsaru de la Urziceni se imprumuta de la toata familia Becali, iar Copos face "transferuri incidentale“ catre Bistrita.
Sacali in fata televizoarelor, conducatorii cluburilor rivale din Roma­nia uita de toate injuraturile atunci cand este vorba de bani. O demonstreaza rechizitoriul DNA in cazul dosarului legat de transferurile ilegale de fotbalisti, care va avea pe 15 ianua­rie prima infatisare in fata instantei.

Conform acestui document, in conturile dinamovistului Gigi Netoiu au intrat 1,8 milioane de euro de la stelistul Gigi Becali, alte sume importante varsand Gica Popescu, Giovanni Becali, Sorin Cartu sau sotia antre­norului de la Pandurii, Silvia Cartu.

De altfel, fostul actionar din Stefan cel Mare apare intr-o stenograma si in rechizitoriul referitor la cazul "Va­liza“.

Netoiu ii explica lui Gigi Becali, intr-o convorbire de 18,10 minute, cum ar fi mai bine sa justifice el in fata procurorilor ca banii erau, de fapt, pentru achizitionarea unui teren, si nu pentru premierea jucatorilor de la "U“ Cluj.

Netoiu il sfatuieste sa nu ascunda destinatia initiala a celor 1,7 milioane de euro, dar sa declare la DNA ca s-a razgandit.

"Fi-ti-ar tere­nul al dracu’! Asa ai crezut tu ca aia vand. Ca aia...chiar voiau sa vanda. Eu stiu eu asta, ca voiau sa vanda aia meciu“ (...) "Uite, Dumnezeu m-a limi...m-a luminat Dumnezeu. Mi-a dat: Bai, e bine ce fac eu? Nu e bine ce fac eu! Si m-am razgandit“, replica lui Becali fiind: "Da! Da! Pai, bineinteles! M-am razgandit. Da! Da-i in p..a mea. Ma joc cu ei. Esti nebun?“, dupa care, multumit de sfaturile lui, Netoiu ii explica unui oarecare Victor cum o sa justifice el in fata anchetatorilor valiza de la Cluj.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.