Atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, a suferit, duminica, o accidentare la cotul mainii stangi in debutul reprizei secunde a meciului cu Lecce, scor 1-2, din etapa a 18-a a campionatului italian, si a fost transportat la spital pentru investigatii suplimentare, informeaza violanews.com.

Decarul echipei nationale a Romaniei s-a lovit la cotul stang, cel la care a mai avut probleme si in toamna anului trecut, in urma unui duel cu portarul oaspetilor, Benussi.

Mutu nu a mai putut continua jocul si a fost apoi schimbat de antrenorul Cesare Prandelli cu argentinianul Pablo Osvaldo.

Sursa citata noteaza ca atacantul roman in varsta de 30 de ani a fost transportat in afara stadionului, cel mai probabil, la o clinica medicala.

Fiorentina a fost invinsa, duminica, pe teren propriu, de nou promovata Lecce, cu scorul de 2-1, intr-un meci contand pentru etapa a 18-a din Seria A.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.