Manchester United s-a impus, duminica, pe teren propriu, in fata lui Chelsea Londra, scor 3-0, si s-a apropiat la cinci puncte de liderul FC Liverpool, in conditiile in care campioana en-titre are doua meciuri mai putin disputate, informeaza BBC.

Gazdele a deschis scorul in al doilea minut de prelungiri al primei reprize, prin Nemanja Vidic, care a marcat cu capul in urma unei lovituri de colt. Wayne Rooney a majorat avantajul lui Unied in minutul 62, dupa o centrare a lui Evra, iar bulgarul Dimitar Berbatov a inscris, in minutul 87, ultimul gol al intalnirii de pe Old Trafford.

Manchester: Van der Sar - Neville, Vidic, Evans, Evra (O'Shea 66) - C. Ronaldo, Fletcher, Giggs (Carrick 80), Park - Berbatov, Rooney. Antrenor: Sir Alex Ferguson.

Chelsea: Cech - Bosingwa (Belletti 63), Carvalho, Terry, A. Cole - Mikel - J. Cole (Si Santo 85), Ballack, Lampard, Deco (Anelka 46)- Drogba. Antrenor: Luiz Felipe Scolari.

In urma acestui rezultat, gruparea de pe Old Trafford, care mai are de jucat doua meciuri restante, a acumulat 41 de puncte si se afla pe locul 3 in clasament, la un punct in spatele lui Chelsea, si la cinci de liderul FC Liverpool.

Tot duminica, in cadrul etapei a 21-a, Wigan Athletic a castigat pe teren propriu in fata lui Tottenham Hotspur, scor 1-0.
Clasament: 1. Liverpool 46p, 2. Chelsea 42p, 3. Manchester United 41p (19j), 4. Aston Villa 41p, 5. Arsenal 38p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.