Antrenorul lui Poli Iasi, Ionut Popa, l-a anuntat pe presedintele Sorin Boca in cursul zilei de duminica de faptul ca va renunta la functie si este decis sa nu se prezinte la reunirea de luni, transmite NewsIn.

"Am vorbit astazi cu Ionut Popa la telefon si i-am spus ca il astept la reunire. Mi-a dat de inteles ca nu mai vrea sa continue la Poli, dar i-am reamintit ca este sub contract si ca il astept sa vina luni, in Copou, pentru a discuta si cu jucatorii. Daca nu vine maine, suntem nevoiti sa cautam un alt antrenor.

Spun asta cu parere de rau, pentru ca nu ma asteptam sa ne despartim astfel. Eu, totusi, sper sa nu se intample asa ceva", a declarat Sorin Boca, pentru NewsIn.

Tehnicianul iesean a confirmat, la randul sau, ca sansele ca el sa ajunga la reunirea echipei sunt aproape nule. "Am spus de mai multe ori ca daca nu sunt achitate datoriile catre jucatori, nu mai vin la echipa. Am demisia scrisa si urmeaza sa o trimit prin fax la club. Doar printr-o minune mai revin la Poli, si asta se va intampla doar daca jucatorii isi primesc banii in cel mult doua zile", a afirmat Popa pentru agentia NewsIn.

Ionut Popa si-a anuntat pentru a doua oara in acest sezon demisia de la echipa, dupa ce pe la finalul lunii octombrie a plecat de la gruparea ieseana pentru cateva zile. Si in luna mai a anului trecut, tehnicianul afirma ca va parasi Poli Iasi, insa de fiecare data a revenit asupra deciziei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.