Delegatia Stelei, din care fac parte 29 de jucatori, a decolat, duminica dupa-amiaza, de pe Aeroportul International Henri Coanda catre Spania, acolo unde ros-albastrii vor sustine primul stagiu de pregatire al iernii, la Oliva Novo, in perioada 11-23 ianuarie.
Stelistii au ajuns la aeroport la 14:45, dupa care au efectuat foarte repede formalitatile de imbarcare. Jucatorii antrenati de Marius Lacatus au fost solicitati de admiratori pentru fotografii si autografe, Banel Nicolita fiind cel mai popular din acest punct de vedere.

Lotul care va efectua stagiul de pregatire de la Oliva Novo este urmatorul:
Portari: Zapata, Cernea, Vatca
Fundasi: Ogararu, Goian, Golanski, Radoi, Rada, Baciu, P. Marin, Ghionea, Tudose, Filip
Mijlocasi: Szekely, O. Petre, D. Moreno, Toja, Nicolita, A. Ionescu, Lovin, Ochirosii, Plesan, Tiago, Bicfalvi
Atacanti: Pedriel, Kapetanos, Semedo, B. Stancu, Litu

Ifeanyi Emeghara este singurul stelist care a lipsit de la actiune, pentru ca se recupereaza dupa operatiile suferite la genunchi.

Delegatia ros-albastrilor va ateriza la Valencia si se va caza la Oliva Nova Beach & Golf Hotel.

La 20 ianuarie, Steaua va sustine un meci amical cu FC Zurich (Elvetia), iar la 22 ianuarie va juca a doua partida amicala, contra formatiei Hercules Alicante (Spania), pe stadionul Jose Rico Perez din Alicante. Intoarcerea Stelei in tara este programata pentru data de 23 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.