Tenismena rusa Maria Sarapova nu va participa la turneul de Grand Slam Australian Open, unde s-a impus in 2008, deoarece nu este refacuta dupa operatia de la umar, a anuntat, duminica, directorul turneului, Craig Tiley, citat de Herald Sun.
"Am fost tot timpul la curent cu ce se intampla cu Maria Sarapova, si ea a decis sa se retraga din turneu, deoarece inca nu este refacuta. Ea iubeste Australian Open, iubeste Melbourne si este extrem de dezamagita ca nu va juca", a explicat Craig Tiley.

Fostul lider al clasamentului WTA are 22 de ani si ultimul sau turneu disputat a fost cel de la Montreal din august 2008. Ea a absentat de la Jocurile Olimpice de la Beijing, iar la inceputul acestui an a declarat forfait si pentru turneul demonstrativ de la Hong Kong. Sarapova s-a operat la umar in luna octombrie a anului 2008.

Maria Sarapova nu este singura tenismena care va absenta la Australian Open, pe lista retragerilor fiind pana acum numele americancei Lindsay Davenport, care este insarcinata, si cel al rusoaicei Nadia Petrova, care sufera de meningita virala.

De pe tabloul masculin cea mai notabila absenta este cea a lui Nicolai Davidenko, care este accidentat la picior.

Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, este programat in perioada 19 ianuarie-2 februarie la Melbourne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.